Greg in't wild


Waarom ‘Greg in ’t wild’? en… Hoe was dit om mee te maken?

Heel eenvoudig: Onze chef heeft een voorliefde voor het wildseizoen en voor hem is dit één van de belangrijkste culinaire seizoenen.  ‘Het is fascinerend om hierin te werken met de overvloed dat de natuur te bieden heeft’, zo zegt chef Greg.  ‘We maken heel bewust de keuze om te werken met verse producten omdat deze een grotere voedingswaarde bevatten en smaakvoller zijn.’ 

De veelzijdigheid van het wildseizoen heeft ons doen besluiten om een exclusief herfstevent in te richten waarop we een volledig tot in de puntjes verzorgd wildmenu willen serveren.

Een volle agenda, ons eerste event en alle gasten tegelijkertijd voldoende aandacht geven en verwennen in stijl. Het zorgde voor de nodige kriebels in de buik.  We deden ons uiterste best en mochten van onze gasten positieve en fijne feedback ontvangen. Daar doen we het tenslotte voor! Onze klanten met een glimlach ontvangen en culinair verwennen zorgt voor heel veel voldoening. 
We voegen hierbij wat foto’s om u een idee te geven van hoe we ons restaurant hadden aangekleed.

Wil je er de volgende keer graag bij zijn?  Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij houden je op de hoogte van toekomstige evenementen.

Hou me op de hoogte van toekomstige evenementen

 

 

Openingsuren

MAANDAG  11:30 - 22:00
Keuken sluit om 21:00

DINSDAG | WOENSDAG | DONDERDAG
Gesloten

VRIJDAG  11:30 - 23:00
Keuken sluit om 21:30

ZATERDAG  11:30 - 23:00
keuken sluit om 21:30

ZONDAG | keuken sluit om 21:00
8:30* -22:00 | ontbijt van 8:30 - 11u

Vragen of opmerkingen?

Contact informatie

ADRES
Ledestraat 64, 9971 Lembeke
09 | 377 65 09

RESERVEREN

Gelieve onze reserveringsmodule te gebruiken.

E-MAIL
info@restaurantdeboshoeve.be

BETAALMOGELIJKHEDEN

cash - bancontact - kredietkaart - elektronische maaltijdcheques - Payconiq by Bancontact App - papieren en elektronische consumptiecheques
Wij aanvaarden geen eurocenten van 1, 2 en 5