Neem contact op

Heb je vragen of opmerkingen?
Hier kan je ook alle nieuwtjes terugvinden

Nieuws

 

01/11/2021
Ons exclusieve evenement “Greg in’t wild” dat doorgaat op donderdagavond 18 november,  is VOLZET.  Tot 8 november is het echter mogelijk om je op een reservelijst te plaatsen.  Komt er onverwacht een plaatsje vrij, dan nemen wij onmiddellijk contact met je op. Zodoende is het toch nog mogelijk dat jij er bij kan zijn!
Méér nieuws over “Greg in ’t wild” kan je lezen op het aparte tabblad van onze site.

29/10/2021
“Vanaf 1 november ook coronapas in Vlaamse horeca”
Vanaf 1 november wordt de coronapas of het Covid Safe Ticket (CST) verplicht in de horeca in het hele land. Wie dus op café of restaurant wil mag dus enkel nog binnen als hij of zij volledig gevaccineerd is of negatief getest.  Wie enkel op het terras iets nuttigt moet geen CST voorleggen. Om in aanmerking te komen voor een CST moet men beschikken over één van volgende bewijzen:
– een vaccinatiecertificaat (meer dan 2  weken geleden volledig ingeënt)
– een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden
– een negatieve PCR-test van minder dan 2 dagen oud of een negatieve snelle antigeentest van minder dan één dag oud.

Klanten in de horeca moeten geen mondmasker dragen. Horecapersoneel moet wel opnieuw verplicht een mondmasker dragen.

 

17/9/2021
Beste klanten,

Het vertrouwde team van de Boshoeve is nu een 4 tal maanden aan het werk in een ‘semi post corona tijd’. We zijn ongelooflijk blij dat we jullie terug mochten verwelkomen en verwennen. Voor de volle 100% gas geven met nog net dat tikkeltje extra aandacht en service die de klant zo lang heeft moeten missen.
Elke moeilijke periode brengt ook een tijd van reflectie met zich mee.  Het heeft ons doen nadenken van hoe we graag in de toekomst willen werken. Na slapeloze nachten en menig overleg hebben we besloten om het één en ander te reorganiseren.

We blijven kwaliteit en service garanderen van VRIJDAG tot en met MAANDAG. De klant op de eerste plaats.  Een hartelijke ontvangst en bediening in een sfeervol kader: daar staan we voor!
Samen met ons fantastisch team blijven we met hart en ziel verder werken om u geregeld te verrassen met nieuwe oogstrelende en fijne gerechten.  Onze kaartgerechten beleven vanuit je kot? Absoluut!  Telefonisch bestellen en afhalen : check!
Hier genieten van ons lekker en uitgebreid ontbijtbuffet doet u standaard op de 2e en 4e zondag van de maand.  Op deze dagen is ontbijt afhalen eveneens mogelijk.

Op DINSDAG, WOENSDAG en DONDERDAG werken we naarstig verder achter de schermen en plannen we gezellige family time in. Ons top team kan dan een extra dag de batterijen opladen. Als deze corona periode ons iets heeft geleerd is het wel dat een goede balans van cruciaal belang is.
We zijn overtuigd dat we met deze insteek voor meer verbinding tussen onze mensen en de klant kunnen zorgen.

Wij danken u voor het vertrouwen in onze zaak én in onze mensen!

P.S. :  We hebben één van de beste en meest gebruiksvriendelijke online reserveringsmodules.  Snel en veilig uw tafel reserveren kan via het tabblad: ‘Reserveren/ cadeaubon’.

Wij werven aan: FLEXI

Ben jij de ware om ons team te versterken in de ZAAL en BAR?
Wij verwelkomen jou graag als FLEXI.
Concreet betekent dit:
Wie bijklust in een flexi-job, betaalt op de extra inkomsten geen belastingen of sociale bijdragen. Het brutoloon is dus het nettoloon. De flexi-jobwerknemer bouwt bovendien sociale rechten (werkloosheidsuitkering, pensioen, vakantie …) op.
Wie mag werken in een FLEXI-JOB?
Werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt.


Iets voor jou of ken je iemand die graag nog een extraatje wil bijverdienen?

Graag uw CV + motivatiebrief sturen naar info@restaurantdeboshoeve.be 

U persoonlijk komen voorstellen kan natuurlijk ook. Breng zeker bovenstaande mee en vraag naar Ingrid of Heidi.

Jaarlijks verlof

van dinsdag 21/12/2021 t.e.m. donderdag 6/1/2022 – Terug open op vrijdag 7/1/2022 om 11:30

Contacteer ons in Lembeke

VOOR RESERVATIES: GELIEVE ONZE RESERVERINGSMODULE TE GEBRUIKEN AUB. WIJ BEHANDELEN GEEN RESERVATIES VIA HET CONTACTFORMULIER.

Openingsuren

MAANDAG  11:30 - 22:00
Keuken sluit om 21:00

DINSDAG | WOENSDAG | DONDERDAG
Gesloten

VRIJDAG  11:30 - 23:00
Keuken sluit om 21:30

ZATERDAG  11:30 - 23:00
keuken sluit om 21:30

ZONDAG | keuken sluit om 21:00
8:30* -22:00 | ontbijt van 8:30 - 11u

Vragen of opmerkingen?

Contact informatie

ADRES
Ledestraat 64, 9971 Lembeke
09 | 377 65 09

RESERVEREN

Gelieve onze reserveringsmodule te gebruiken.

BETAALMOGELIJKHEDEN

cash - bancontact - kredietkaart - elektronische maaltijdcheques - Payconiq by Bancontact App - papieren en elektronische consumptiecheques
Wij aanvaarden geen eurocenten van 1, 2 en 5