Menu

Hier vind je onze lunch- en suggestiemenu terug. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon à la carte te eten.

Reserveer

Onze menu’s

Lunchmenu

Iedere weekdag van 11u30 – 14u

Voorgerecht of soep
***
Hoofdgerecht
***
Koffie of dessert

€ 20,50

De lunch kunt u iedere dag vinden op onze Facebookpagina

Suggesties vanaf vrijdag 26/6/2020

Versnapering

Tapasplank 25,0
Chorizo, tête de Moine, brokkelkaas, tortillas, looksaus, Italiaanse nootham, ongepelde grijze garnalen, tomaat-mozzarella, gemarineerde ansjovis, licht gerookte Holstein, filet d’ Ardenne met peper, Watou

Voorgerechten

Tartaar van steenbolk – guacamole – sesam 14,0     Wijnsuggestie: Symbiose
6 oesters 16,0     Wijnsuggestie: Barter & Trade

Hoofdgerechten

Surf en turf – onglet – 1/2 gegratineerde babykreeft, salade & frieten 29,0      Wijnsuggestie: Rosé McGuigan
Baby kreeft en Belle vue – salade en frieten 30,0      Wijnsuggestie: Muller’s Valley wit

Desserts

Coupe Corona – huisgemaakt stracciatelle-ijs – vanille 7,5
Pousse café 8,9

Speciaal verwen-moment op zaterdagmiddag !

Indien u op zaterdagmiddag voor een 3 gangenmenu (*) kiest  bieden wij  u een gratis glas cava of alcoholvrije mocktail aan.
(*) Een voorgerecht
(*) Een hoofdgerecht
(*) Een dessert of koffie

Dit betreft gerechten van onze kaart. Indien u graag bijkomende info wenst kan u zich wenden tot één van onze medewerkers. 

à la carte

Voorgerechten

 Scampi “Boshoeve” (6 stuks) (look, tomaat, room, sjalot, champignons)

Scampi look en room (6 stuks)

Scampi “Boshoeve” pikant (6 stuks)

Gamba’s in de lookboter

Carpaccio

Verse dagsoep met brood en boter

Serranoham met meloen

Kaaskroketten (2 artisanale)

Kaas- en garnaalkroket (2 artisanale)

Garnaalkroketten (2 artisanale)

Vlees - Vegetarisch

HOOFDGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

Steak natuur

Filet pur

Cote a l’os (2 pers)

Gerijpte entrecote

Steak tartaar (01/04 tot 31/10)

Koninginnehapje

Filet van hoevekip

Kippenbrochette (+/- 350 gr)

Wok kip in currysaus met rijst

Tagliatelle kip met wokgroenten in een romige saus

Vlaamse stoverij

Gemarineerde ribben (koude sausjes: tartaar , zigeunersaus)

Bij de vleesgerechten zijn koude groenten inbegrepen – voor warme groenten in plaats van koude groenten rekenen wij een supplement aan.

*** Bij de hoofdgerechten zijn frieten, krielaardappelen, kroketten, rijst of pasta inbegrepen. ***

 

SUPPLEMENTEN : Kouden groenten, warme groenten , pepersaus, champignonsroomsaus, Béarnaise, Mayonaise, ketchup, tartaar, zigeunersaus en cocktailsaus.

 

VEGETARISCH

Vegetarische wok met curry en mie

Vegetarische salade met groentenburger

Vegetarisch van de chef

Supplementen : Frieten, kroketten, krielaardappelen, rijst, pasta, koude groenten, warme groenten, mayonaise, ketchup, tartaar, zigeunersaus, cocktailsaus

 

Snacks - Kindergerechten

 VOOR DE KLEINE HONGER

Kaaskroketten (2 artisanale)

Kaas- en garnaalkroket (2 artisanale)

Garnaalkroketten (2 artisanale)

Verse dagsoep met brood en boter

 

KIDS

Koninginnehapje

Ribbetjes

Steak

1 frikandel

2 frikandellen

Fishsticks – gepaneerde visfilet

Kipfilet

6 Gebakken scampi’s

12 Gebakken scampi’s

 

Er is keuze tussen rauwe groenten of appelmoes. Frieten, kroketten, pasta of krielaardappelen.

KINDERIJSJES

Chocoladeijs

Dame blanche – vanilleijs, warme chocoladesaus

Aardbeien – vanilleijs, aardbeienijs, aardbeien (seizoen)

Vanille

Dame Noire – chocoladeijs , warme chocoladesaus

Vers fruit – vanilleijs met vers fruit

 

Bumba – Maya – K3

 

Glutenvrije gerechten

VOORGERECHTEN

Verse dagsoep met brood en boter

Scampi look en room

Serranoham met meloen

Carpaccio

Gamba’s in de lookboter

 

HOOFDGERECHTEN

Hondshaai gebakken – met tartaar

Gebakken zeetong , dagprijs (300-400 gram)

Tomaat garnaal ( 2 tomaten)

Scampi look en room (12 stuks)

Penne scampi look en room (12 stuks)

Gebakken zalmfilet met warme groenten en aangepaste saus

Steak

Filet pur

Gerijpte entrecote

Cote a l’os (2 pers)

Steak tartaar (01/04 – 31/10)

Kippenbrochette (+- 350 gr)

Filet van hoevekip

Vlaamse stoverij

Penne kip – wokgroenten in romige saus

Wok kip – currysaus met rijst

Vegetarische wok met curry en mie

Vegetarische salade met groentenburger

Salade geitenkaas – spek en appel

Salade kip – verse ananas

 

1 april tot 31 oktober

Salade gerookte zalm – grijze garnalen en een zacht dillesausje

Koude schotel gevarieerd – ham met asperges, rauwe ham, tomaat grijze garnaaltjes, sneetje gerookte zalm en eitje

 

SUPPLEMENTEN

warme ipv koude groenten mits supplement

Pepersaus

Champignonsaus

Béarnaise

 

DESSERTS

Chocolademousse fondant

Crème Brulée

Huisbereide sorbet – passievrucht, aardbei, limoen

Verse aardbeien (seizoen)

Verse fruitsla

Glutenvrije pannenkoek

Tea Room

Tea Room

Verkrijgbaar vanaf 14.00u tot 18.00u

Pannenkoeken
Ook gluten- en lactosevrij

Wafels

Ijscoupes

 

Vis

HOOFDGERECHTEN

VISGERECHTEN

Hondshaai gebakken – met tartaar

Hondshaai in de room

Hondshaai “Boshoeve” (look, tomaat, room, sjalot, champignons)

Vis van de dag

Gebakken zalmfilet met warme groenten en aangepaste saus

Gebakken zeetong, dagprijs (300-400 gr)

Gegratineerd vispannetje

Tomaat garnaal (2 tomaten)

Scampi’s look en room (12 stuks)

Scampi’s “Boshoeve” (look, tomaat, room, sjalot, champignons) (12 stuks)

Scampi’s “Boshoeve” pikant (12 stuks)

Tagliatelle scampi’s “Boshoeve” (12 stuks)
(look, tomaat, champignons, room, sjalot)

Tagliatelle scampi’s “Boshoeve” pikant (12 stuks)

Tagliatelle scampi’s look en room (12 stuks)

 

 Bij hondshaai, scampi’s ook groenten mogelijk, mits supplement.

 ***Bij ieder hoofdgerecht zijn frieten, krielaardappelen,kroketten, rijst of pasta inbegrepen.***

SUPPLEMENTEN : Koude groenten, warme groenten. Mayonaise, ketchup , tartare, zigeunersaus, cocktailsaus.

 

 

Salades

Worden met brood geserveerd

Geitenkaas, spek en appel

Gebakken kip met verse ananas

Krokant gebakken scampi’s (12 stuks)

De volgende salades zijn verkrijgbaar van 1 april tot 31 oktober

Buffelmozzarella, tomaat, zongedroogde tomaten, pesto en basilicum

Gerookte zalm, grijze garnalen en een zacht dillesausje

Koude schotel gevarieerd – ham met asperges, rauwe ham, tomaat grijze garnaaltjes, sneetje gerookte zalm en eitje

Desserts

DESSERTS

Huisbereide sorbet – passievrucht , aardbei , limoen

Crème brulée

Verse aardbeien (seizoen)

Verse fruitsla

‘Moelleux’ au chocolat’ met vanilleijs

Chocolademousse (fondant, melk of wit)

Duo van chocolademousse

Trio van chocolademousse

 

WARME APPELTAART
TARTE TATIN

Natuur
Met ijs
Met room
Met ijs en room

WEENSE APPELTAART

Natuur
Met ijs
Met room
Met ijs en room

Lactosevrije gerechten

VOORGERECHTEN

Verse dagsoep met brood en boter

Serranoham met meloen

HOOFDGERECHTEN

Hondshaai gebakken – met tartaar

Vis van de dag

Gebakken zeetong, dagprijs (300/400gr)

Tomaat garnaal (2 tomaten)

Steak

Filet pur

Cote a l’os (2 pers)

Gerijpte entrecote

Steak tartaar (01/04 – 31/10)

Kippenbrochette (+/- 350 gr)

Filet van hoevekip

Tagliatelle kip – wokgroentjes in een romige saus

Wok kip in currysaus met rijst

Vegetarische wok met curry en mie

Vegetarische salade met groentenburger

Vegetarisch van de chef

Salade geitenkaas – spek en appel

Salade kip – verse ananas

Salade gebakken scampi

Sausen: pepersaus, champignonroomsaus

 

1 april tot 31 oktober

Salade gerookte zalm – grijze garnalen en een zacht dillesausje
Koude schotel gevarieerd – ham met asperges, rauwe ham, tomaat grijze garnaaltjes, sneetje gerookte zalm en eitje

BIJGERECHTEN

Warme ipv koude groenten

Pepersaus

Champignonsaus

DESSERTS

Chocolademousse fondant

Crème brulée

Huisbereide sorbet – passievrucht, aardbei en limoen

Verse aardbeien (seizoen)

Verse fruitsla

Lactosevrije pannenkoek

Openingsuren

Opgelet!
Op maandag, donderdag en zondag sluit de keuken om 21u00.
Het sluitingsuur op andere dagen betekent dat het restaurant ook effectief op aangegeven uur sluit.

MAANDAG
11:30 - 21:00 (sluitingsuur keuken : juli - augustus)

DONDERDAG
11:30 - 21:00 ( sluitingsuur keuken : juli - augustus)
Vanaf september 2020 tot en met juni 2021 sluit het restaurant om 17u.

VRIJDAG & ZATERDAG
11:30 - 23u30 (sluitingsuur restaurant)

ZONDAG
08:30 - 21:00 (sluitingsuur keuken)

DINSDAG & WOENSDAG
Gesloten

Terugbrengen waarborg: tijdens onze openingsuren

Vragen of opmerkingen?

Stel ze gerust via onze contactpagina!

Contact informatie

ADRES
Ledestraat 64, 9971 Lembeke

TELEFOON
09 377 65 09

BETAALMOGELIJKHEDEN

bancontact - kredietkaart - elektronische maaltijdcheques - Payconiq by Bancontact App
Wij aanvaarden geen eurocenten van 1, 2 en 5