Menu

Hier vind je onze suggesties, menu en speciaal verwen-moment op zaterdag. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon à la carte te eten.

Reserveer

Onze menu’s

TAKE AWAY op zaterdag 5/12 en zondag 6/12

 Voorgerechten

    Scampi’s Boshoeve 9,0
Gebakken ganzenlever/ peperkoek/ kersengelei 15,0
Gerookte eendenborst/ cremeux van foie gras 13,0
Wortelsoep 6,0/liter

     Hoofdgerechten

    Wilde eendenfilet/ garnituur/ gratin 23,0 (GV)
Wildragout/ garnituur/ gratin 21,0 (GV, LV)
Tomapork van Brasvar/ garnituur/ gratin 20,0 (GV, LV)
Cote a l’os / rauwe groenten / champignonsaus (voor 2 personen) 49,0 (LV, GV)
Scampi’s kokos-curry met rijst 18,0 (GV, LV)
Hondshaai gebakken* 20,0 (LV, GV)
Hondshaai Boshoeve* 22,0
Scampi’s Boshoeve * 16,0
Vispan * 15,0( (GV)
Gebakken zalmfilet / spitskool / champignons / puree 19,0 (GV)
Salade geitenkaas * 14,0 (GV)
Vegetarische moussaka 16,0
Kinderspaghetti 7,0
Kinder kipfilet met appelmoes en puree 10,0
* Gratin, puree, gebakken krieltjes of tagliatelle 2,0

    Dessert 

   Huisbereide chocolademousse 5,0 (GV)
Tiramisu met Lembeekse speculoos 6,0
Moelleux au chocolat 6,0 

  LV = lactosevrij ; GV = glutenvrij

  

 Genieten van een heerlijke wijn? Ook dat kan! Check onze webshop voor meer.

 AFHALEN:

zaterdag 17u -18u = bestellen voor 12u
zondag ontbijt 8u30-9u30 = bestellen voor zaterdag 15u
zondag 11u – 12u = bestellen voor zaterdag 17u 

ONTBIJT THUIS IN STIJL

 

BESTELLEN –> voor zaterdag 15u.

Vers fruitsap, mini-ontbijtkoeken, huisgemaakt duobrood, huisgemaakt notenbrood, pistolet, sandwiches, yoghurt, vers fruit, roerei, gebakken spek,

ontbijt worstjes, speculoos, choco, huisgemaakte confituur, boter, charcuterie, kaasplankje…

17,5€ / volwassene

10€ / kind

Ook gluten – en lactosevrij mogelijk!

18,5€ / persoon

 

TAKE AWAY KERSTAVOND & OUDEJAAR

BESTELLEN:
KERST: ten laatste  op zaterdag 19/12
OUDEJAAR: ten laatste op zaterdag 26/12

AFHALEN:
24/12 : tussen 16u & 18u
31/12 : tussen 16u & 18u

SUGGESTIES VANAF VRIJDAG 16/10/2020

Versnapering 

Tapasbord 25,0
Calamares | tapaskroketjes | olijventapenade | looksaus | mini loempia’s | kippenboutjes | chorizo | watou | ansjovis | tortilla’s | Italiaanse nootham | dadels met spek

Voorgerechten

Garnalen | zongedroogde tomaat | kwartelei  16,0
Wijnsuggestie: Les dames de Ricardelle

Wildpasteien | konfijt | artisanaal broodje van Baab 16,0
Wijnsuggestie: Les hauts de median

Hoofdgerechten

Wilde eend | filet | witloof | spruit | loempia van boschampignons  29,0
Wijnsuggestie: Domaine Lalaurie

Hert | filet | loempia van boschampignons | rode kool | peer  34,0
Wijnsuggestie: Max reserva

 

Desserts

Sabayon | huisgemaakt likeur van rabarber  10,0
Crème brûlée | hazelnoot 8,3
Kaasbordje 10,0

GENIETEN VAN ONZE MENU : zowel in de week als in het weekend

Menu 49,0/P – dranken niet inbegrepen
Niet mogelijk in onze 1e shift!

Sint Jacobsvrucht | witloof | hoorn des overvloed
Wijnsuggestie: Duas Quintas

OF

Wildpasteien
Wijnsuggestie: Les hauts de median

***

Vis van de dag
Wijnsuggestie: Sycamore Lane

OF

Filet van wilde eend | witloof | spruit |loempia van boschampignons
Wijnsuggestie: Max Reserva

OF

Filet van hert | loempia van boschampignons | rode kool met verse vijgen | peer (suppl.4€)
Wijnsuggestie: Max Reserva

***
Dessert van de chef
OF
Boshoeve Coffee

 

Speciaal verwen-moment op zaterdagmiddag !

Indien u op zaterdagmiddag voor een 3 gangenmenu (*) kiest  bieden wij  u een gratis glas cava of alcoholvrije mocktail aan.

MENU  39,5 /P

Cava of Honey Pony (alcoholvrij)

***
Gamba’s in de lookboter
Wijnsuggestie: Les Dames de Ricardelle
OF
Wildpasteien met notenbrood
Wijnsuggestie: Viejo Feo

***

Vis van de dag
Wijnsuggestie: Sycamore Lane
OF
Steak met rauwe groenten, saus naar keuze en frieten
Wijnsuggestie: Domaine Lalaurie

***

Dame Blanche
OF
Koffie / Thee

à la carte

Voorgerechten

 Scampi “Boshoeve” (6 stuks) (look, tomaat, room, sjalot, champignons)

Scampi look en room (6 stuks)

Scampi “Boshoeve” pikant (6 stuks)

Gamba’s in de lookboter

Carpaccio

Verse dagsoep met brood en boter

Serranoham met meloen

Kaaskroketten (2 artisanale)

Kaas- en garnaalkroket (2 artisanale)

Garnaalkroketten (2 artisanale)

Vlees - Vegetarisch

HOOFDGERECHTEN

VLEESGERECHTEN

Steak natuur

Filet pur – Belgisch ‘Wit-Blauw’

Cote a l’os (2 pers)

Gerijpte entrecote – Spaans ‘Txogitxu’

Steak tartaar (1/04-31/10)

Koninginnehapje

Filet van hoevekip

Kippenbrochette (+/- 350 gr)

Wok kip in currysaus met rijst

Tagliatelle kip met wokgroenten in een romige saus

Vlaamse stoverij

Gemarineerde ribben (koude sausjes: tartaar , zigeunersaus)

Bij de vleesgerechten zijn koude groenten inbegrepen – voor warme groenten in plaats van koude groenten rekenen wij een supplement aan.

*** Bij de hoofdgerechten zijn frieten, krielaardappelen, kroketten, rijst of pasta inbegrepen. ***

 

SUPPLEMENTEN : Kouden groenten, warme groenten , pepersaus, champignonsroomsaus, Béarnaise, Mayonaise, ketchup, tartaar, zigeunersaus en cocktailsaus.

 

VEGETARISCH

Vegetarische wok met curry en noedels

Vegetarische salade met groentenburger

Vegetarisch van de chef

Supplementen : Frieten, kroketten, krielaardappelen, rijst, pasta, koude groenten, warme groenten, mayonaise, ketchup, tartaar, zigeunersaus, cocktailsaus

 

Kindergerechten

 

 KIDS

Koninginnehapje

Ribbetjes

Steak

1 frikandel

2 frikandellen

Fishsticks – gepaneerde visfilet

Kipfilet

6 Gebakken scampi’s

12 Gebakken scampi’s

 

Er is keuze tussen rauwe groenten of appelmoes. Frieten, kroketten, pasta of krielaardappelen.

KINDERIJSJES

Chocoladeijs

Dame blanche – vanilleijs, warme chocoladesaus

Aardbeien – vanilleijs, aardbeienijs, aardbeien (seizoen)

Vanille

Dame Noire – chocoladeijs , warme chocoladesaus

Vers fruit – vanilleijs met vers fruit

 

Bumba – Maya – K3

 

Glutenvrije gerechten

VOORGERECHTEN

Verse dagsoep met brood en boter

Scampi look en room

Serranoham met meloen

Carpaccio

Gamba’s in de lookboter

 

HOOFDGERECHTEN

Hondshaai gebakken – met tartaar

Gebakken zeetong , dagprijs (300-400 gram)

Tomaat garnaal ( 2 tomaten)

Scampi look en room (12 stuks)

Penne scampi look en room (12 stuks)

Gebakken zalmfilet met warme groenten en aangepaste saus

Steak

Filet pur

Gerijpte entrecote

Cote a l’os (2 pers)

Steak tartaar (01/04 – 31/10)

Kippenbrochette (+- 350 gr)

Filet van hoevekip

Vlaamse stoverij

Penne kip – wokgroenten in romige saus

Wok kip – currysaus met rijst

Vegetarische wok met curry en rijst

Vegetarische salade met groentenburger

Vegetarisch van de chef

Salade geitenkaas – spek en appel

Salade kip – verse ananas

 

1 april tot 31 oktober

Salade gerookte zalm – grijze garnalen en een zacht dillesausje

Koude schotel gevarieerd – ham met asperges, rauwe ham, tomaat grijze garnaaltjes, sneetje gerookte zalm en eitje

 

SUPPLEMENTEN

warme ipv koude groenten mits supplement

Pepersaus

Champignonsaus

Béarnaise

 

DESSERTS

Chocolademousse fondant

Crème Brulée

Huisbereide sorbet – passievrucht, aardbei, limoen

Verse aardbeien (seizoen)

Verse fruitsla

Glutenvrije pannenkoek

Tea Room

Tea Room

Verkrijgbaar vanaf 14.00u tot 18.00u

Pannenkoeken
Ook gluten- en lactosevrij

Wafels

Ijscoupes

 

Vis

HOOFDGERECHTEN

VISGERECHTEN

Hondshaai gebakken – met tartaar

Hondshaai in de room

Hondshaai “Boshoeve” (look, tomaat, room, sjalot, champignons)

Vis van de dag

Gebakken zalmfilet met warme groenten en aangepaste saus

Gebakken zeetong, dagprijs (300-400 gr)

Gegratineerd vispannetje

Tomaat garnaal (2 tomaten)

Scampi’s look en room (12 stuks)

Scampi’s “Boshoeve” (look, tomaat, room, sjalot, champignons) (12 stuks)

Scampi’s “Boshoeve” pikant (12 stuks)

Tagliatelle scampi’s “Boshoeve” (12 stuks)
(look, tomaat, champignons, room, sjalot)

Tagliatelle scampi’s “Boshoeve” pikant (12 stuks)

Tagliatelle scampi’s look en room (12 stuks)

 

 Bij hondshaai, scampi’s ook groenten mogelijk, mits supplement.

 ***Bij ieder hoofdgerecht zijn frieten, krielaardappelen,kroketten, rijst of pasta inbegrepen.***

SUPPLEMENTEN : Koude groenten, warme groenten. Mayonaise, ketchup , tartare, zigeunersaus, cocktailsaus.

 

 

Salades

Worden met brood geserveerd

Geitenkaas, spek en appel

Gebakken kip met verse ananas

Krokant gebakken scampi’s (12 stuks)

De volgende salades zijn verkrijgbaar van 1 april tot 31 oktober

Buffelmozzarella, tomaat, zongedroogde tomaten, pesto en basilicum

Gerookte zalm, grijze garnalen en een zacht dillesausje

Koude schotel gevarieerd – ham met asperges, rauwe ham, tomaat grijze garnaaltjes, sneetje gerookte zalm en eitje

Ijscoupes

Dame blanche – vanille-ijs, warme chocoladesaus

Vanille – vanille-ijs

Advockaat – vanille-ijs, meringue en advocaat

Cerisette – vanille-ijs en krieken warm of koud

Aardbeien – vanille-, aardbeienijs, aardbeien (seizoen)

Aardbeien vanille – vanille-ijs, aardbeien (seizoen)

Aardbeien Royal – vanille-ijs, aardbeien, meringue, likeur Fraise des bois (seizoen)

Banana Split – vanille-, chocolade-, bananenijs, banaan, amandelschilfers en warme chocoladesaus

Brésilienne – vanille-ijs, caramel en nootjes

Chocolade – chocolade-ijs

Dame Noire – chocolade-ijs, warme chocoladesaus

Boshoeve – vanille-ijs, seizoensvruchten

Desserts

DESSERTS

Huisbereide sorbet – passievrucht , aardbei , limoen

Crème brulée

Verse aardbeien (seizoen)

Verse fruitsla

‘Moelleux’ au chocolat’ met vanilleijs

Chocolademousse (fondant, melk of wit)

Duo van chocolademousse

Trio van chocolademousse

 

WARME APPELTAART
TARTE TATIN

Natuur
Met ijs
Met room
Met ijs en room

WEENSE APPELTAART

Natuur
Met ijs
Met room
Met ijs en room

Lactosevrije gerechten

VOORGERECHTEN

Verse dagsoep met brood en boter

Serranoham met meloen

HOOFDGERECHTEN

Hondshaai gebakken – met tartaar

Vis van de dag

Gebakken zeetong, dagprijs (300/400gr)

Tomaat garnaal (2 tomaten)

Steak

Filet pur

Cote a l’os (2 pers)

Gerijpte entrecote

Steak tartaar (01/04 – 31/10)

Kippenbrochette (+/- 350 gr)

Filet van hoevekip

Tagliatelle kip – wokgroentjes in een romige saus

Wok kip in currysaus met rijst

Vegetarische wok met curry en mie

Vegetarische salade met groentenburger

Vegetarisch van de chef

Salade geitenkaas – spek en appel

Salade kip – verse ananas

Salade gebakken scampi

Sausen: pepersaus, champignonroomsaus

 

1 april tot 31 oktober

Salade gerookte zalm – grijze garnalen en een zacht dillesausje
Koude schotel gevarieerd – ham met asperges, rauwe ham, tomaat grijze garnaaltjes, sneetje gerookte zalm en eitje

BIJGERECHTEN

Warme ipv koude groenten

Pepersaus

Champignonsaus

DESSERTS

Chocolademousse fondant

Crème brulée

Huisbereide sorbet – passievrucht, aardbei en limoen

Verse aardbeien (seizoen)

Verse fruitsla

Lactosevrije pannenkoek

Openingsuren

Opgelet!
Op maandag en zondag sluit de keuken om 20u30.
Het sluitingsuur op andere dagen betekent dat het restaurant ook effectief op aangegeven uur sluit.

MAANDAG
11:30 - 21:00 (sluitingsuur keuken : juli - augustus)

VRIJDAG & ZATERDAG
11:30 - 23u30 (sluitingsuur restaurant)

ZONDAG
08:30 - 21:00 (sluitingsuur keuken)

DINSDAG | WOENSDAG | DONDERDAG
Gesloten

Verlof eindejaar 2020 :
vanaf maandag 21/12/2020 tot en met vrijdag 1/01/2021
zaterdag 2/01/2021 open om 17u30

Verlof voorjaar 2021
Van dinsdag 9/02/2021 tot en met donderdag 25/02/0221
Terug open op vrijdag 26/02/2021 om 11u30

Vragen of opmerkingen?

Stel ze gerust via onze contactpagina!

Contact informatie

ADRES
Ledestraat 64, 9971 Lembeke

RESERVEREN

Gelieve onze reserveringsmodule op de website te gebruiken.

BETAALMOGELIJKHEDEN

bancontact - kredietkaart - elektronische maaltijdcheques - Payconiq by Bancontact App
Wij aanvaarden geen eurocenten van 1, 2 en 5